Galaxy Buds Live so najnovejše brezžične slušalke, ki se ponašajo s stilsko in ergonomsko zasnovo, združeno z vrhunsko avdio tehnologijo. Samsung je preoblikoval tradicionalno zasnovo brezžičnih slušalk – notranje komponente je razporedil vodoravno namesto navpično. Slušalke tako ne štrlijo iz ušes, kar zagotavlja naravnejši videz. Ergonomska oblika brez konic se popolnoma prilega obliki vašega ušesa, zaradi česar so Galaxy Buds Live brezžične slušalke dovolj udobne za uporabo čez ves dan. Brezžične slušalke lahko dodatno prilagodite s krilci, ki so na voljo v dveh velikostih.
Galaxy Buds Live brezžične slušalke so bile zasnovane za oživitev zvoka. Združujejo strokovno znanje družbe AKG in Samsung dediščino strojnih inovacij ter tako nudijo izjemno zvočno izkušnjo. Zahvaljujoč 12-milimetrskemu zvočniku in globokim basom boste v glasbi še bolj uživali. S tremi mikrofoni in enoto za glasovno sprejemanje boste komunicirali bolje, vaš glas pa bo vselej slišati jasno in glasno. Nove brezžične slušalke vključujejo tudi funkcijo aktivnega odstranjevanja hrupa, kar bo odstranilo motnje, kot so na primer hrup avtomobilov ali zvok centrifuge pralnega stroja.
Galaxy Buds Live brezžične slušalke nudijo priročno in povezano poslušanje, združljivo z vrsto naprav. Omogočajo brezstično preklapljanje med združljivimi napravami – odklop in ponovni priklop tako ne bo potreben. Ko boste brezžične slušalke povezali z najnovejšimi Galaxy napravami, se vam bodo odprle popolnoma nove možnosti. Posnemite videoposnetek z Galaxy Note20 pametnim telefonom in uporabite Galaxy Buds Live kot brezžični mikrofon – tako boste zajeli kristalno jasen zvok za kinematografsko izkušnjo videoposnetkaZa še bolj priročno navigacijo je pri Galaxy Buds Live na voljo intuitiven fizični uporabniški vmesnik, ki omogoča upravljanje z dotikom. Poleg tega je na voljo tudi Bixby, ki omogoča glasovno upravljanje glasbe, odpiranje aplikacij in pošiljanje sporočil.
Ko je baterija popolnoma napolnjena, brezžične slušalke omogočajo do 6 ur predvajanja, polnilna torbica pa shranjuje energijo še za dodatnih 15 ur predvajanja. In ko se vam mudi, lahko Galaxy Buds Live brezžične slušalke samo s 5 minutami polnjenja napolnite za 1 uro predvajanja.
Samsung Galaxy Buds Live brezžične slušalke bodo na voljo od 21. avgusta 2020 v bronasti, beli in črni barvi.

Pin It on Pinterest

Share This