Najnovejši predstavnik A serije, Galaxy A42 5G pametni telefon, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Nov pametni telefon je opremljen z najnovejšimi funkcijami, vključno s 5G povezljivostjo.
Galaxy A42 5G ima vrhunski HD Super AMOLED z diagonalo 16,76-centimetra. Brezkončni-U zaslon prikaže vaše najljubše filme v kinematografski jasnosti,
Galaxy A42 5G nudi štiri zmogljive večnamenske kamere. Glavna kamera z ločljivostjo 48 milijonov svetlobnih pik in ultra široka kamera z 8 milijoni svetlobnih pik lahko posnameta čudovite posnetke pokrajine, medtem ko makro kamera in globinska kamera, vsaka s 5 milijoni svetlobnih pik, zajameta natančne podrobnosti predmetov od blizu in ustvarita učinek zameglitve ozadja okoli objekta. Sprednja kamera z 20 milijoni svetlobnih pik pa zagotavlja, da bodo vaši posnetki in videoklici popolnoma jasni.
Galaxy A42 5G ima na voljo 128 GB notranjega in 4 GB bralno-pisalnega pomnilnika ter podpira razširitev z Micro SD kartico do 1 TB.
Hitro polnjenje 5000 mAh baterije pa vam omogoča, da boste lahko v vsebinah uživali še dlje, brez vmesnih polnjenj.
Galaxy A42 5G ima na zadnji strani večplastni vzorec, ki videzu doda sodoben pridih. Ergonomska oblika in zaobljeni robovi omogočajo udobno držanje ter upravljanje z eno roko.
Galaxy A42 5G je na voljo v dveh privlačnih barvah – sivi in črni in po priporočeni maloprodajni ceni 399 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This