Free2move je globalna blagovna znamka za mobilnost, ki svojim zasebnim in poslovnim uporabnikom tako po svetu kot v Sloveniji ponuja popoln in edinstven ekosistem mobilnosti. Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move omogočata uporabnikom, da na enem mestu dostopajo do storitev najema vozil, souporabe vozil, storitev prevoza, vozil na zahtevo, rezervacij parkirnih mest, upravljanje električnih polnilnih postaj, upravljanje in souporaba voznega parka za poslovne namene ter svetovanje na področju e-mobilnosti.

V Sloveniji je trenutno na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca. Free2move omogoča enostaven dostop do vozila, saj so prek mobilne aplikacije ali spletne platforme storitve na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so 100-odstotno digitalne.

Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem skupine Emil Frey, ki trenutno omogoča dostop do avtomobilskih znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors, Peugeot in Smart. Trenutno je v voznem parku Free2move na voljo 120 vozil na 14 agentskih mestih. Do konca leta 2023 načrtujemo, da bo v voznem parku na voljo več kot 500 vozil na 50 agentskih mestih po Sloveniji.

Mobilna aplikacija in spletna platforma tako v nekaj enostavnih korakih omogočata rezervacijo vozila ter dostop do drugih storitev, ki jih bo v prihodnosti omogočal Free2move.

Blagovna znamka Free2move ponuja storitve jutrišnje mobilnosti in je usmerjena v nove trende, spremenjene navade ljudi in predvsem v spremenjen način razmišljanja.

Danes je Free2move prisoten v 170 državah in ima več kot 1,2 milijona aktivnih uporabnikov, 400.000 vozil za najem, 500.000 parkirnih mest, 195.000 polnilnih mest in 600.000 poslovnih pogodb. Ponuja inovativno priložnost, da uporabniki pridejo do avtomobila po drugačni poti kot drugi, predvsem pa hitro in enostavno prek mobilne aplikacije ali spletne platforme.

Pin It on Pinterest

Share This