Vsak trenutek je priložnost za popoln posnetek, za ujetje nepozabnih spominov in zgodbe, ki bodo povedane še leta in Samsung Galaxy S24 serija postavlja nove standarde na področju fotografije. Ne le najnaprednejši iz serije Galaxy S24 Ultra, pač pa tudi Galaxy S24 in Galaxy S24+ poneseta fotografijo in videografijo na popolnoma novo raven, presegajoč pričakovanja profesionalcev in ljubiteljev fotografije.

Galaxy S24 serija je oblikovana za ustvarjalce, pustolovce in vsakogar, ki želi ujeti lepoto svojih vsakdanjih trenutkov. Umetna inteligenca in napredne funkcije kamere te serije telefona omogočajo, da postane vsak posameznik umetnik svojega življenja, preobražajoč vsakdanje trenutke v trajne spomine.

Razumevanje Pro Visual Engine

ProVisual Engine, ki je umeščen v Galaxy S24 serijo, je nabor orodij za zajemanje in urejanje slik z umetno inteligenco, namenjen izboljšanju vseh korakov ustvarjalnega potovanja, od nastavitve posnetka do njegove izvedbe in urejanja. Vključuje funkcije Nightography, UI Zoom, Instant Slow-mo, Predloge za urejanje (Edit Suggestion), Generativno urejanje (Generative Edit) in izjemno visok dinamični razpon (HDR).

Zahvaljujoč ProVisual Engine, serija Galaxy S24 odpira nova obzorja v mobilni fotografiji, s čimer uporabnikom omogoča večjo ustvarjalno svobodo – od zajemanja do deljenja posnetkov. S tehnologijami, kot je sistem Quad Tele v Galaxy S24 Ultra, ki omogoča do 100-kratno povečavo brez izgube kakovosti, in izboljšano nočno snemanje z Nightography, so fotografije ostri in jasni v vseh pogojih.

Kako deluje sistem Quad Tele?

Sistem Quad Tele, ki ga prinaša model Galaxy S24 Ultra, združuje tetra binning in AI za vrhunsko kakovost slike pri različnih povečavah. Na primer, za ustvarjanje slike 2x se uporablja združevanje slikovnih pik. S to tehniko lahko ProVisual Engine pretvori veliko 200 MP sliko v izboljšano 50 MP sliko. Pametno izreže del 12 MP, tako da nastane podrobna fotografija z 2-kratno povečavo, pridobljena iz slike visoke ločljivosti 1x. Podobno se za optično kakovost 10-kratne povečave slika 50 MP pri 5-kratni povečavi zmanjša na 12 MP, s čimer nastane fotografija z 10-kratno povečavo z bogatimi in jasnimi podrobnostmi.

Pri veliki povečavi ne gre le za povečavo. Gre tudi za jasnost, zato je v Galaxy S24 seriji na voljo izboljšana obdelava slikovnega signala (ISP). Izboljšana tehnologija ISP, ki se uporablja za sprednjo in zadnjo kamero, analizira segmente slike in razume, kaj se dogaja v prizoru, zato lahko uporabi prefinjeno urejanje in natančno prilagodi določene vidike slike, kot so ostrina, ton kože in zmanjšanje šuma, hkrati pa izboljša podrobnosti. Strojno podprt ISP se uporablja za slike optične kakovosti pri 2-, 3- in 5-kratni povečavi. Prej se je AI ISP uporabljal le pri 30-kratni povečavi in več, zdaj pa AI ISP izboljšuje tudi jasnost digitalne povečave na ravneh med 1x, 2x, 3x, 5x in vsemi drugimi ravnmi.

Pametni telefoni Galaxy S24 serije z integracijo Galaxy AI[1] tudi samodejno prilagajajo nastavitve za optimalne rezultate. Od hrane do portretov, umetna inteligenca pomaga ujeti bistvo vsakega trenutka. Hkrati za vse radovedne uporabnike Galaxy S24 serija predstavlja novo inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search). Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu (obkroževanje, označevanje) takoj dostopajo do predmetov v brskalniku Google, ki so jo obkrožili na zaslonu.

Več kot samo fotografija

Zajem odličnih posnetkov z Galaxy S24 serijo je šele začetek ustvarjalne poti. Inovativna orodja za urejanje, ki jih poganja Galaxy AI, uporabnikom omogočajo enostavno prilagajanje fotografij z možnostmi, kot so brisanje nepotrebnih elementov, ponovno sestavljanje scen in preoblikovanje kompozicij. S funkcijo Predlogi za urejanje, ki temelji na umetni inteligenci, se uporabnikom prikažejo popolnoma prilagojeni predlogi za izboljšanje vsake posamezne slike. Za dodatno ustvarjalno svobodo Generativno urejanje z umetno inteligenco omogoča dopolnjevanje in prilagajanje ozadij fotografij, celo popravljanje ukrivljenih robov ali premikanje predmetov za popolno kompozicijo, kar vsak posnetek približa popolnosti.

Samsung Galaxy S24 serija s svojo revolucionarno tehnologijo Pro Visual Engine, ponuja neprimerljivo izkušnjo mobilne fotografije. S kombinacijo napredne optike, moči umetne inteligence in uporabniku prijaznih orodij za urejanje, Galaxy S24 serija ni samo naprava za zajem trenutkov; je vaš ustvarjalni partner, ki prinaša umetnost v vsakodnevno življenje. V svetu, kjer vsak trenutek šteje, Galaxy S24 serija zagotavlja, da noben prizor ne uide neopažen.

Raziskujte telefone Galaxy S24 serije z UNIversity brezplačnim preizkusom!

Ste navdušeni nad najnovejšo tehnologijo in bi radi izkusili vrhunsko zmogljivost Galaxy S24 serije v vašem vsakdanu? Ste študent ali študentka, ki hrepeni po novih tehnologijah in napravah? UNIversity vam ponuja edinstveno priložnost, da se prepričate o kvaliteti in inovacijah, ki jih prinaša najnovejša serija pametnih telefonov Samsung.

Prijavite se in morda boste med prvimi, ki boste imeli posebno priložnost 7 dni preizkusiti sinergijo pametnih telefonov z napravami iz serije Galaxy.Preizkusite brezplačno zdaj!


[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Pin It on Pinterest

Share This