A1 Slovenija je za upravičence digitalnega bona ’22 pripravil bogato izbiro računalniške in dodatne opreme, mlade pa razveselil s prav posebno novico – podvojitvijo vrednosti bona. Novi in obstoječi naročniki paketa za mlade A1 Vajb in A1 miniVajb lahko zdaj ob nakupu izkoristijo ne le 150 EUR, ampak kar do 300 EUR prihranka. Na prodajnih mestih in v Nakupovalnici je na voljo širok nabor naprednih naprav, ki jih je mogoče kupiti z vezavo ali brez, z možnostjo nakupa na obroke, hitro, enostavno in brez obresti že od 1 EUR naprej.

Otroci in mladostniki lahko za nakup računalniške opreme izkoristijo digitalni bon ’22 v vrednosti 150 €. Za to priložnost je A1 Slovenija pripravil bogato izbiro prenosnih in namiznih računalnikov, tablic ter druge računalniške opreme. Z njo bodo še posebej pritegnili mlade, saj bo njihov digitalni bon v A1 veljal enkrat več kot drugje. Posebna ponudba s podvojitvijo bona za mlade je na voljo do 30. 11., ko se izteče veljavnost digitalnih bonov.

Brezskrbna komunikacija in neomejena zabava v paketih A1 Vajb in A1 miniVajb

A1 Slovenija mlade uporabnike nagovarja s privlačno ponudbo, paketom A1 Vajb, ki vključuje neomejene klice in sporočila, neomejen prenos podatkov in dve leti brezplačne uporabe storitve A1 Xplore Music by Deezer z več kot 90 milijoni skladb. Paket, ki je namenjen mladim, starejšim od 12. leta, je pred kratkim dobil mlajšega brata miniVajb, ki ponuja brezskrbno komunikacijo za mlade od 6. leta starosti.

Možnost nakupa z vezavo, na obroke in brezplačna dostava

Digitalne bone ’22 je mogoče koristiti za osebni ali spletni nakup in je združljiv z boni sorojencev. A1 Slovenija poleg tega za vse upravičence ponuja še možnost vezave za nakup računalnikov in tablic ter promocijsko ponudbo ob vezavi na pakete A1 Vajb in MIO. Kupci brez vezave pa lahko izkoristijo možnost nakupa na obroke, brez obresti, popolnoma hitro in enostavno. Ob nakupu na spletu A1 Slovenija ponuja tudi brezplačno dostavo.

Več informacij o unovčitvi bonov pri A1: https://www.a1.si/digitalni-boni

Pin It on Pinterest

Share This