Huawei je predstavil stereo brezžične slušalke (TWS) Huawei FreeClip odprtega tipa z inovativno zasnovo C-bridge Design ter tehnologijo samodejne zaznave nošenja (Smart Wear Detection), ki jih odlikuje razmerje med dolgotrajno uporabo in dolga življenjska doba baterije.

Brezžične slušalke Huawei FreeClip so rezultat usmeritve Huawei Fashion Forward, s katero želijo zliti tehnologijo in modo ter nuditi izdelke, ki utelešajo slog in udobje. Ker so videti kot ušesni modni dodatek, so namenjene stilsko ozaveščenim uporabnikom in mladim, ki iščejo osebno tehnologijo, da bi dopolnila njihovo modni slog.

Inovativna zasnova je zaslužna za varno in ergonomsko prilagajanje, zaradi česar slušalka ostane na svojem mestu med celodnevnim poslušanjem. Slušalke Huawei FreeClip omogočajo 8-urno življenjsko dobo baterije ob zalogi energije za dodatnih 36 ur v polnilni škatlici. Nadvse pomembno za vse, ki morate slušalke nositi dolgo časa. Bodisi med delom v pisarni ali na več kot štiriurnem tekaškem maratonu.

Poleg tega nove slušalke odprtega tipa, ki ne zapirajo sluhovoda, zagotavljajo tudi situacijsko zavedanje zvokov okolice, kot so na primer zvoki prometa. Zaradi tega in zaradi odpornosti proti vodi in znoju po standardu IP54 so primerne za vse, ki se med vadbo oziroma ukvarjanjem s športnimi dejavnostmi na prostem zanašate na svoje slušalke.

Cene in razpoložljivost

Brezžične stereo slušalke (TWS) Huawei FreeClip so že na voljo v slovenskih trgovinah v črni ali vijolični barvi po priporočeni ceni 199 €.

Pin It on Pinterest

Share This