Z zadnjo softversko nadgradnjo slušalke Galaxy Buds2 Pro pridobivajo nove funkcionalnosti. Z še izboljšanim abientalnim zvokom pomagajo osebam z okvaro sluha, da bolje uživajo v zvokih sveta okoli sebe.

Prejšnjim trem stopnjam prilagajanja ambientalnega zvoka (Ambient Sound), ki uporabnikom omogoča, da poslušajo in zaznavajo okolico, so zdaj dodali še dve stopnji, kar sedaj pomeni pet stopenj ojačitve in zagotavlja prednost izboljšanega sluha še več uporabnikom.

S to izboljšano funkcijo lahko uporabniki Galaxy Buds2 Pro natančno prilagodijo ambientalni zvok za različne potrebe. Uporabniki lahko prilagodijo glasnost na levi oziroma desni strani ter prilagodijo razpon tonov zvoka okolice od mehkega do jasnega na petih različnih stopnjah. Poleg tega se lahko ambientalni zvok prilagodi ušesom uporabnikov s funkcijo Adapt Ambient Sound, kar omogoča še večjo jasnost in pomaga uporabnikom, da bolje slišijo svet okoli sebe.

Da bi ocenili učinkovitost funkcije, je laboratorij za raziskave slušnih pripomočkov in staranja Univerze Iowa izvedel klinično raziskavo. Njihova raziskava je pokazala, da so slušalke Galaxy Buds2 Pro znatno izboljšale zaznavanje govora pri osebah z blago do zmerno izgubo sluha. Podobno raziskavo, ki jo je izvedel Samsung Medical Center, je prav tako pokazala, da bi lahko bile slušalke Galaxy Buds2 Pro učinkovito orodje, ki bi osebam z blago do zmerno izgubo sluha pomagalo pri boljšem sporazumevanju v mirnem prostoru.

Razpoložljivost
Izboljšana funkcija ambientalnega zvoka bo pri slušalkah Galaxy Buds2 Pro postopoma na voljo s posodobitvami programske opreme v prihodnjih tednih. Na slovenskem tržišču pa je funkcija že na voljo.

Pin It on Pinterest

Share This