Pričakovane stereo brezžične slušalke Huawei FreeBuds 4 so od ponedeljka, 2. avgusta, na voljo na slovenskem trgu. Izbirate lahko med zamrznjeno srebrno ali keramično belo barvo, vsi ki jih kupite do 23. avgusta oziroma do odprodaje zalog, pa boste brezplačno prejeli še vrhunsko pametno zapestnico Huawei Band 6 za ceno 149 €.
Slušalke FreeBuds 4 so prikaz sposobnosti odlične tehnologije aktivnega odpravljanja hrupa (ANC), ki jo je Huawei predstavil že v prejšnjih generacijah svojih slušalk. Z drugo generacijo tehnologije aktivnega odpravljanja hrupa, kakovostnim zvokom visoke ločljivosti in inteligentno povezljivostjo, pa slušalke Huawei FreeBuds 4 dvigujejo zvočno izkušnjo na popolnoma novo raven. Kar zadeva zmogljivosti reprodukcije nizkih tonov, so slušalke Huawei FreeBuds 4 opremljene z novo razvitim pogonom za izboljšanje nizkih tonov, basovsko cevjo in elektroniko, ki skupaj tvorijo zaprto zvočno votlino. V primerjavi s slušalkami Huawei FreeBuds 3 se lahko pohvalijo z bistveno boljšo zrakotesnostjo in zvočnim tlakom,
Slušalke Huawei FreeBuds 4 nudijo 4 ure neprekinjenega predvajanja glasbe z izklopljeno funkcijo aktivnega odpravljanja hrupa. Skupaj s polnilnim ohišjem pa ta čas naraste na 22 ur. Če je odpravljanje vklopljeno, slušalke delujejo 2,5 ure. Poleg tega vodilna tehnologija hitrega polnjenja zagotavlja 2,5 ure zvočnih užitkov po le 15-minutnem polnjenju. Slušalke Huawei FreeBuds 4 se povezujejo z vsemi pametnimi napravami iOS, Android ali Windows in podpirajo funkcijo povezave z dvema napravama.

Pin It on Pinterest

Share This