Podjetje Samsung nadaljuje s študentom posvečeno aktivacijo YOUniversity, ki tokrat prinaša možnost brezplačnega testiranja telefonov Galaxy S23 serije ali pregibnega telefona Galaxy Z Flip4. Ob telefonu študentje na sedemdnevno testiranje prejmejo tudi pametno uro Galaxy Watch5.

V času izpitnega obdobja, ki se bliža, se študentje pogosto soočajo s težavami pri organizaciji in osredotočenosti. Na pomoč lahko priskoči tehnologija. Na voljo so namreč številna orodja, ki študentom pomagajo, da ostanejo na pravi poti in uspešno opravijo izpite.

Tega se zaveda tudi podjetje Samsung, ki z aktivacijo YOUniversity študentom ponuja roko in jim skuša olajšati izbiro naslednje pametne naprave, ki bo resnično zadovoljila njihove potrebe in želje. Zato študentom omogoča, da kar 7 dni uporabljajo pametni telefon Galaxy in spoznajo vse njegove izjemne lastnosti. Na voljo so telefoni Galaxy S23, Galaxy S23+ in priljubljeni Galaxy S23 Ultra in pregibni Galaxy Z Flip4 ob telefonu pa študentje na testiranje prejmejo tudi pametno uro Galaxy Watch5.

Program zvestobe YOUniversity prinaša številne privlačne nagrade

Aktivacija YOUniversity je zbrala veliko skupnost, zato je zdaj pravi trenutek, da predstavi nekaj novega – Program zvestobe YOUniversity . Študentje lahko na različne načine zbirajo točke in z njimi pridobijo izjemne nagrade. Točke lahko nabirajo ne le z nakupom naprav Samsung, pač pa tudi tako, da rešijo kviz, napišejo recenzijo o napravi, ki so jo testirali, nekaj točk pa prinese že sama registracija v program zvestobe YOUniversity.

Kako do telefona za testiranje?

Za testiranje telefona je potrebna prijava na spletni strani YOUniversity. Akcija traja od 24. 4. do 28. 6. 2023 v njej pa lahko sodelujejo redni ali izredni študentje na javnih ali zasebnih univerzah ali visokih šolah v Republiki Sloveniji. Več o akciji in pravilih najdete na spletni strani. Unovčite to izjemno ponudbo že danes in se prijavite za testiranje pametnega telefona in ure Samsung Galaxy.

Pin It on Pinterest

Share This