Huawei je kupcem novih telefonov serije P30 ponudil celovit vzdrževalni program s Huawei jamstvom, v katerem bodo dodatno poskrbeli za njihove naprave.  Na podlagi raziskave ki so jo opravili, so želeli še bolj prisluhniti željam svojih kupcev. Ta je pokazala, da je za lastnike mobilnih aparatov razbit zaslon najbolj verjeten in hkrati tudi najbolj neugoden dogodek. Ravno zato so se odločili ponuditi brezplačen paket vzdrževanja, ki bo pomagal odpravit nevšečnosti, ki nastanejo zaradi nenamernih nezgod.
Uporabniki bodo tako v času veljavnosti programa upravičeni do brezplačne enkratne garancijske menjave razbitega ali poškodovanega zaslona ali zadnje strani aparata, do katerega pride zaradi nenamernega padca, udarca ali stiskanja med običajno uporabo. Brezplačno zamenjavo pa opravijo v pooblaščenem servisu Huawei. S to odločitvijo podjetje dosledno potrjuje usmerjenost v dobrobit uporabnikov.
Storitev Huawei jamstvo je na voljo kupcem telefonov serije P30, ki telefon kupijo med 10. in 31. julijem 2019 ter ga v tem času tudi registrirajo v aplikaciji HiCare in velja 12 mesecev.

Pin It on Pinterest

Share This