Na spomladanskem dogodku je Apple predstavil nekaj novih izdelkov. Kup novosti prihaja v obliki novih storitev, ki za majhno mesečni znesek ponujajo dostop do različnih vsebin.

Prva med njimi je Apple TV+ oz. Apple TV Plus, ki je v bistvu že poznana aplikacija, v kateri bodo sedaj zbrane vse različne storitve videa na zahtevo. S samo eno naročnino bomo uporabniki imeli dostop do HBO, Showtime, CBS, in drugih kanalov, brez dodatne naročnine, prijavljanja in vpisovanja gesel. Vse to je del posodobljene aplikacije, ki bo na voljo maja.

Novo pa je tudi to, da bodo ponujali tudi originalno vsebino. Imeli bodo svoje TV-oddaje, filme, dokumentarne oddaje in veliko drugega. Da bo to res nekaj velikega pričajo tudi zvezdniki, ki so se pojavili na odru med katerimi ni manjkala niti Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jason Momoa, Jennifer Aniston, J.J. Abrams in veliko drugih. Cena za storitev, ki bo zagotovo trn v peti Netflixu še ni znana in še vsaj do jeseni ne bo.

Apple Arcade je druga storitev, ki bo na voljo za mesečno naročnino, za katero še prav tako ni znana cena in ki pride jeseni. Gre pa za igričarsko storitev, kjer bo za majhen mesečni znesek na voljo več kot 100 iger, ki jih bomo lahko igrali na vseh naših napravah. Igre bodo ekskluzivne in na voljo samo na Macu, iPhonu in iPadu.

Apple News Plus je naročnina, ki za $9,99 na mesec ponuja dostop do več kot 300 revij in časopisov. Deluje znotraj aplikacija Apple News in bo na voljo kasneje to leto.

Apple Card je edini fizični novi izdelek, ki ga je Apple predstavil na svojem dogodku. Gre pa za bančno kartico, ki so jo ustvarili v sodelovanju z družbo Goldman Sachs in Mastercardom. Deluje prav tako kot klasična kartica v primerih ko z iPhonom in storitvijo Apple Pay ne morete plačati izdelka ali storitve. Kartica ima podporo v aplikaciji in omogoča takojšnje spremljanje vseh transakcij in dogodkov, povezanih z njo. Tudi videti je povsem po Applovo – narejena je iz titana, na njej pa bo le vaše ime in kartični čip.

Pin It on Pinterest

Share This