Na telefonih Huawei P50 Pro in P50 Pocket so nameščene mobilne storitve Huawei (HMS). Telefona sta pripravljen na uporabo že ko ju vzamete iz škatle. Imata namreč zelo bogat nabor vnaprej nameščenih aplikacij, do katerih lahko dostopate takoj z le enim klikom. Na voljo so vse od športnih dejavnosti in skrbi za zdravje do dostopa do novic in zabavnih vsebin. Ostale aplikacije pa najdete v trgovini AppGallery.

Mobilnika omogočata tudi dostop do vseh najbolj priljubljenih aplikacij, kot sta med drugim TikTok in Snapchat. Kaj pa Zoom in Twitter? Tudi ti dve aplikaciji sta vam je na voljo. Do aplikacije Zoom pridete v trgovini AppGallery, medtem ko lahko na novi telefon aplikacijo Twitter in še nekatere druge, prenesete iz starega s pomočjo orodja Phone Clone. Ravno tako vam vir za namestitev te aplikacije prikaže iskalnik Petal. Poleg tega so vzpostavili tudi odličen vir za pomoč uporabnikom AppsOnHMS.com, kjer so na voljo video in drugi vodiči za dostopanje do posameznih aplikacij. 

Navigacija

Na telefonih Huawei za navigacijo poskrbi aplikacija Petal Maps, ki vas je sposobna voditi med vožnjo z avtomobilom, kolesarjenjem, pešačenjem ali uporabo sredstev javnega prevoza. Aplikacija med drugim nudi prikaz natančnega položaja v zaprtih prostorih, prikazuje zgradbe v 3D-podobi in zna napotke prikazovati tudi na zaslonu povezane pametne ure Huawei. Po želji lahko prek aplikacije Bold in neposredno iz zemljevidov Petal celo naročite taksi.

Igre

Huawei GameCenter je namensko okolje za iskanje, igranje in deljenje rezultatov v priljubljenih mobilnih igrah. Nudi pa neprimerno več. Med drugim lahko nastavite način igranja brez motenj, ko telefon samodejno utiša dohodne klice in sporočila. Na voljo so tudi ekskluzivne ponudbe, kot so darila in kuponi, ki jih lahko uporabite v izbranih igrah.

Varni prostor za datoteke

S tolikšnim naborom aplikacij je nedvoumno treba zagotoviti varno in ugodno mesto za hranjenje raznovrstnih datotek, ki jih dnevno ustvarjate na svoji napravi. Arhiviranju podatkov je namenjena aplikacija Huawei Mobile Cloud, ki bo poskrbela za varno hranjenje fotografij, video posnetkov, zabeležk in drugih dokumentov v oblačni shrambi. Pri tem je še izredno preprosta za uporabo in nudi popolno orodje za organizacijo in upravljanje z datotekami.

Spremljanje zdravja

Pametni telefoni Huawei nudijo odlično aplikacijo za beleženje dejavnosti in spremljanje zdravja – aplikacijo Huawei Zdravje. Poleg spremljanja telesne teže in nabora podprtih športnih dejavnosti s pomočjo povezane pametne ure, neprestano beleži srčni utrip in nasičenost kisika v krvi, spremlja raven stresa in celo poskrbi za analizo spanja. Poleg poglobljenega vpogleda v spanje aplikacija nudi tudi pametno budilko, ki začne bujenje, ko ste v fazi rahlega spanja.

Urejanje videa

Pametni telefoni Huawei omogočajo preprost dostop do orodja za urejanje videov Petal Clip, ki bistveno pospeši ustvarjanje izjemnih video vsebin. Aplikacija namreč nudi široko paleto funkcij urejanja video posnetkov, vključno s posebnimi učinki, nalepkami, zvočnimi učinki, pisavami in drugimi elementi, ki jih boste ravno tako z veseljem vključili v svoja dela.

Ostanite v stiku z najbližjimi

Priljubljena družbena omrežja in aplikacije za takojšno sporočanje, kot so Facebook, TikTok, Snapchat, WhatsApp Telegram, Viber in Instagram so na voljo za takojšen prenos iz trgovine AppGallery ali s povezave, ki vam jo poda iskalnik Petal. Ravno tako je na voljo aplikacija Tinder, če iščete sorodno dušo, medtem ko ljubitelji filmov in serije ne boste spregledali aplikacije Netflix.

Prilagojeno iskanje in dostop do novic

Iskalnik Petal (Petal Search), ki je v obliki iskalnega orodja vnaprej nameščen na telefonih P50 Pro in P50 Pocket, nudi veliko več kot običajna tovrstna storitev. Poleg pomoči pri iskanju aplikacij, ima vgrajen seznam virov novic, ki ga lahko prilagodite glede na kategorijo informacij, ki vas zanimajo.

Novi telefoni Huawei ne postavljajo nikakršnih omejitev, ko gre za dostop do raznolikih aplikacij. Trgovina AppGallery in iskalnik Petal prestavljata široka vrata v svet mobilnih aplikacij, sta preprosta za uporabo, hitra, intuitivna in zasnovana, da vam pomagata

Pin It on Pinterest

Share This