Huawei je sklenil sodelovanje z Intelovim podjetjem Moovit, vodilnim ponudnikom rešitev na področju mobilnosti kot storitve (MaaS) in razvijalcem aplikacije, ki velja za najboljšo na področju mobilnosti v urbanih okoljih. Njihova aplikacija Moovit je tako zdaj na voljo tudi v trgovini z aplikacijami AppGallery, slovenskim uporabnikom pa nudi preprost potovalni vodič po različnih načinih prevoza v številnih domačih in tujih mestih.
Aplikacija v realnem času zagotavlja natančno sliko za najbolj optimalno pot v danem trenutku z uporabo mestnih prevoznih sredstev, kot so avtobusi, vlaki, kolesa, električni skiroji, storitve souporabe vozil in drugih transportnih sredstev.
Uporabnikom Moovit ponuja možnost načrtovanja potovanja s kombinirano uporabo različnih transportnih sredstev, prikazuje informacije o prihodih v realnem času, tako da natančno vedo, kdaj bo na postaji izbrani avtobus ali vlak. Funkcija vodenja do cilja (Direction) z opozorili o izstopu zagotavlja podrobna navodila po zaporednih korakih za celo potovanje, saj prikazuje natančne podatke o prihodu na izbrani cilj, dostopnosti lokacij in druga relevantna opozorila.
Huawei bo v trgovini AppGallery omogočil brezplačen dostop do aplikacije Moovit v več kot 100 državah in 45 jezikih, ki se bo tako pridružila naraščajočemu številu potovalnih aplikacij. Kmalu bo na voljo tudi aplikacija za naročanje prevozov Bolt, prav tako pa se bodo pridružile druge prevozne storitve, kot so sistemi za izposojo koles in električnih s Aplikacija Moovit, na voljo še v prilagojeni obliki za optimalen prikaz v Huaweievem mobilnem brskalniku, je najnovejši dodatek v kategoriji »prevozi« trgovine AppGallery, kjer med drugimi najdete Booking.com, eSky, Omio, Skyscanner in Turkish Airlines. kirojev.
Vključitev Moovita v trgovino krepi odločenost podjetja Huawei po nudenju aplikacij pomembnih za lokalne uporabnike in aplikacij, ki vključujejo ekskluzivne bone, promocije in brezplačna darila.

Pin It on Pinterest

Share This