V trgovini z aplikacijami AppGallery, ki velja za tretjo največjo na svetu, je od sedaj na voljo finančna aplikacija Revolut. Poteza uporabnikom naprav Huawei prinaša bogatejši dostop do finančnih storitev in storitev mobilnega bančništva. Revolut več kot 560 milijonom mesečno aktivnih uporabnikov trgovine AppGallery in nudi dostop do nabora finančnih storitev. Ob tem pa tudi posebno promocijsko ponudbo,darilo v vrednosti 29,35 €. Brezplačen dostop do računa Premium za dobo dveh mesecev. Ponudba je na voljo v Sloveniji in 25 državah, uveljaviti pa jo je mogoče do konca meseca decembra. Z več kot 16 milijoni fizičnih in pol milijona pravnih uporabnikov, je Revolut eno največjih finančnih podjetij na svetu. Deluje v 35 državah sveta.


Dostop do revolucionarnih finančnih storitev
Tako Huawei kot Revolut sta zavezana spodbujanju inovacij in nudenju izboljšanih finančnih storitev končnim in poslovnim uporabnikom. Revolutova enotna platforma je zato zasnovana okoli popolne uporabniške izkušnje pregleda in upravljanja financ na enem mestu. Z vsestranskim prikazom prihodkov, odhodkov in naložb omogoča popoln nadzor.


Revolut svojim uporabnikom ponuja neskončno možnosti, ki presegajo funkcije, ki jih nudi ena sama aplikacija. To je vidno v številnih finančnih izdelkih, kot so plačilne kartice in računi z več valutami ter ponudbami. Revolut Stays za rezervacijo potovanj nudi do 10-odstotno povrnitev denarja. Na voljo je tudi Revolut Junior, storitev zasnovana za mlade med 6. in 17. letom starosti. Tako postaja trgovina AppGallery popolna »destinacija« za dostop do globalnih aplikacij in digitalnih storitev pripadnikov generacije Z. Revolut poleg tega nudi številne naročniške račune (Plus, Premium in Metal), ki z dodatnimi ugodnostmi in manj omejitvami izboljšajo uporabnost finančnih storitev.


Revolut želi prek storitve Revolut Business podpreti podjetja, saj manjšim trgovcem omogoča, da svojim strankam ponudijo izboljšano izkušnjo plačil. AppGallery nadalje podpira Revolutovo vizijo opolnomočenja manjših trgovcev s tehnologijo.


Varnost je glavna prednostna naloga
Varnost uporabnikov je za Revolut prednostna naloga. Njegovi nagrajeni varnostni mehanizmi in sistemi za zaščito pred prevarami so zasnovani tako, da uporabnikov denar varujejo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Poleg tega ima tudi trgovina AppGallery svojo zbirko varnostnih protokolov, ki jih lahko partnerji izkoristijo, ko v njej objavijo svoje aplikacije.


Revolut je izkoristil več inovativnih naborov ekosistema HMS Core, vključno s Safety Detect Kit, Awareness Kit in Identity Kit, ki so osredotočeni na varnost. Zahvaljujoč temu so uporabniki aplikacije Revolut na napravah Huawei lahko pomirjeni glede varnega hranjenja podatkov, zaščite zasebnosti in zaščite pred varnostnimi grožnjami. Da bi ponudili optimalno izkušnjo uporabe, so se razvijalci Revoluta odločili še za integracijo naborov Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit in Nearby Services Kit.

Pin It on Pinterest

Share This