A1 Slovenija predstavlja neomejene pakete MIO, ki novim in obstoječim naročnikom
prinašajo poleg neomejenih klicev in sporočil vključujejo tudi neomejen prenos podatkov in zabavne vsebine. S povezavo mobilnih ali fiksnih paketov pa z multiMIO popustom prihranite še pri mesečni naročnini.
Uporabniki lahko izbirajo med paketi, ki se med seboj razlikujejo po količini prenosa podatkov na najvišji hitrosti – miniMIO z 10 GB, midiMIO s 100 GB in maxiMIO s 500 GB mesečne količine prenosa podatkov. Po porabi vključene količine bodo lahko uporabniki še naprej nemoteno brskali po spletu in uporabljali družbena omrežja, saj se bo hitrost prenosa podatkov zgolj upočasnila na 2/1 Mb/s. Popolna brezskrbnost brez omejitev je dosegljiva za 11,99 € na paketu miniMIO, 16,99 € na paketu midiMIO in 22,99 € na paketu maxiMIO.

Paketa midiMIO in maxiMIO vključujeta še možnost aktivacije in brezplačne uporabe ene izmed naslednjih storitev: A1 Xplore music by Deezer, HBO GO ali VOYO za obdobje 6 mesecev (na paketu midiMIO) ali 24 mesecev (na paketu maxiMIO) od dneva sklenitve naročniškega razmerja.

Več povezanih paketov prinaša multiMIO popust Da bo mesečna naročnina še nižja, lahko vsi naročniki paketov MIO ali A1 Vajb, ki na skupnem mesečnem računu združijo več mobilnih ali mobilnih in fiksnih storitev, pridobijo še multiMIO popust. Vsaka povezana številka prinaša dodaten 1 evro popusta na mobilne pakete MIO in A1 Vajb.

Paketa midiMIO in maxiMIO omogočata uporabo neomejenega prenosa podatkov tudi na dodatnih napravah. Na paketu midiMIO lahko naročniki za doplačilo 5 € souporabljajo prenos podatkov na eni dodatni napravi, na paketu maxiMIO pa na dveh.

Z novimi mobilnimi paketi MIO bodo lahko uporabniki izkoristili neskončni prenos podatkov in doživeli vrhunsko uporabniško izkušnjo tudi na najhitrejšem omrežju 5G, ki ga A1 Slovenija v skladu z zastavljeno strategijo izgradnje že ponuja v Ljubljani, Mariboru in Celju.

Pin It on Pinterest

Share This