Najnovejši pametni telefon iz serije A1 Alpha se ponaša z elegantno zasnovo in tehnološko dovršenostjo v svojem cenovnem razredu. Z velikim zaslonom v ločljivosti HD+, impresivno trojno, z umetno inteligenco podprto zadnjo kamero z ločljivostjo 48 milijonov slikovnih točk in najnovejšo verzijo operacijskega sistema Android 11™ ter svojimi vrhunskimi funkcionalnostmi predstavlja izbiro tudi za zahtevnejše uporabnike.

Snovalci novega telefona iz serije A1 Alpha so sledili preverjenemu pristopu in ustvarili vrhunski pametni telefon, ki je oblikovno dovršen, zmogljiv in cenovno dostopen. Pri njegovem oblikovanju in testiranju so sodelovali strokovnjaki iz A1, ki so poskrbeli, da je A1 Alpha 21 atraktiven in uporabniku prijazen pametni telefon, ki sledi najnovejšim trendom.

Ljubitelje fotografije bodo navdušile tri zadnje kamera – glavno z 48 milijonov slikovnih točk dopolnjujeta še dve, ki poskrbita za boljši zajem globine in bolj podrobne fotografije z manjše razdalje. S pomočjo umetne inteligence in velikega senzorja bodo posnete fotografije še boljše in ostrešje tudi v pogojih s slabo svetlobo. Sprednja kamera z 8 milijoni slikovnih točk pa bo poskrbela za popolne selfije.

Telefon poganja zmogljiv osemjedrni procesor, za nemoteno delovanje aplikacij skrbi RAM s 4 GB, uporabniku pa je na voljo do 128 GB pomnilnika, ki ga lahko povečate s spominsko kartico, za katero je predvidena priročna reža. Dolgo in zanesljivo delovanje zagotavlja baterija velikosti 4000 mAh, dodatno brezskrbnost pa prinaša 3-letna garancija.

Telefon A1 Alpha 21 v črni ali modri barvi je na voljo že od 2 EUR na mesec naprej.

Pin It on Pinterest

Share This