V času poslušanja najljubših božičnih uspešnic A1 Slovenija skupaj s ponudnikom Deezer predstavlja storitev A1 Xplore Music by Deezer. Nova storitev pretočne glasbe ponuja več kot 56 milijonov skladb brez prekinitev in omejitev – prvi mesec brezplačno. A1 Slovenija vsem uporabnikom, ki bodo storitev A1 Xplore Music by Deezer vklopili do 31. 1. 2021, podarja še opcijo A1 Play Music in s tem brezplačen prenos podatkov za poslušanje glasbe.
Spletna platforma A1 Xplore Music by Deezer odpira svet glasbenih doživetij, v katerih lahko uživate brezskrbno in neomejeno, na vseh pametnih napravah in kjerkoli se nahajate, tudi brez povezave. Aplikacija Deezer je na voljo za pametne telefone s sistemom Android in iOS, na voljo pa je tudi preko spletnega brskalnika.
A1 Xplore Music by Deezer s funkcijo Song Catcher v trenutku prepozna skladbe, ki se predvajajo okrog vas. Le z eno potezo lahko prepoznano skladbo shranite med svoje priljubljene ali jo dodate na svoje sezname predvajanja. Za vse, ki uživate v prepevanju, pa bodo nepogrešljiva besedila priljubljenih skladb, do katerega lahko dostopate še preden se začne prva kitica izbrane pesmi.
Najnovejša glasbena platforma je po poteku brezplačnega obdobja v paketu A1 Xplore Music by Deezer na voljo za 5,99 € mesečno. Družinska naročnina pa omogoča poslušanje glasbe šestim uporabnikom s paketom A1 XPlore Music by Deezer Family za 8,99 € na mesec.

Pin It on Pinterest

Share This