A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo.
Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ poganja operacijski sistem Android 10, dodatno brezskrbnost pa zagotavlja 3-letna garancija. Za odlično kakovost fotografij in video posnetkov poskrbi kamera z ločljivostjo 48 milijonov točk, dolgo in zanesljivo delovanje pa zagotavlja baterija velikosti 4000 mAh. Telefona A1 Alpha 20 v zeleni ali krom izvedbi se bodo razveselili vsi, ki iščejo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo ter brezhibno delovanje. Telefon A1 Alpha 20+ v črni ali beli verziji pa z dodatno ojačano zmogljivostjo in stilsko dovršenostjo uresničuje še tako visoke zahteve uporabnikov in jim dovoljuje popolno izkušnjo današnjega digitalnega življenjskega sloga.
Model A1 Alpha bo na voljo že od 1 EUR naprej ob enkratnem plačilu, A1 Alpha 20+ pa od 1 EUR na mesec naprej.
A1 z novo generacijo pametnih telefonov lastne blagovne znamke uporabnikom ponuja zmogljivost in zanesljivost, od vsakega prodanega modela pa prispeva 1 EUR Mednarodni zvezi društev rdečega križa in rdečega polmeseca (IFRC) za pomoč pri blaženju posledic pandemije.

Pin It on Pinterest

Share This