Mobilni paketi naročnikov A1 Slovenija odslej vsebujejo tudi osnovno turistično zavarovanje za brezskrbne dogodivščine po vsem svetu. Zavarovanje, ki ga je A1 kot edini ponudnik pri nas dodal vsem zasebnim naročnikom, je popolnoma brezplačno in krije škodo do 50.000 evrov za osnovna tveganja. Nova storitev se bo uporabnikom samodejno vključila ob izhodu iz Slovenije.

Turistično zavarovanje Osnovni krije škodo tudi do za primere osebne odgovornosti, kraje ali izgube prtljage in osebnih dokumentov, iskanja in reševanja ter storitve ob izgubi ali kraji telefona. Brezplačno turistično zavarovanje velja po vsem svetu in s takojšnjo veljavnostjo ob izhodu iz Slovenije. Zavarovanje omogoča mednarodna zavarovalnica L’AMIE AG lifestyle insurance services, ki zagotavlja asistenco vse dni v tednu. Naročniki bodo zavarovanje uveljavili s preprostim klicem v asistenčni center zavarovalnice.

A1 Slovenija je z brezplačnim osnovnim turističnim zavarovanjem popestrili že tako privlačne mobilne pakete. Vsi paketi A1 MIO in A1 Vajb za mlade že sedaj vključujejo 12 mesecev brezplačnih vsebin na zahtevo. Uporabniki lahko izbirajo med najbolj priljubljenimi zabavnimi vsebinami – VOYO, HBO Max in A1 Xplore Music by Deezer. Vsi mobilni paketi A1 Slovenija so trenutno na voljo po akcijski ceni 9,99 evrov na mesec za nove in obstoječe naročnike.

Pin It on Pinterest

Share This