A1 Slovenija je vsem svojim 40-tisočim uporabnikom Xplore TV-ja podaril in omogočil enostaven vstop v VOYO, najbolj priljubljen in izjemno bogat slovenski video na zahtevo. Ob tem novim naročnikom podarja še polovično naročnino za storitve A1 Net + TV za obdobje enega leta.

Pri oblikovanju ponudbe sledijo potrebam in željam uporabnikov, kar jih vodi do tega, da skoraj 40.000 uporabnikom storitve A1 Xplore TV in vsem novim uporabnikom podarjajo dostop do videoteke VOYO, s tem pa jim omogočijo še večjo pestrost vsebin na zahtevo. Obogatena ponudba paketov A1 Net+TV začne veljati z današnjim dnem, obstoječi uporabniki vsebin VOYO pa bodo z njo prihranili 7 € mesečno.

VOYO je najbolj priljubljen slovenski video na zahtevo, dostopen kjerkoli in kadarkoli. Uporabnikom ponuja več kot 9.000 ur TV vsebin, od priljubljenih šovov in oddaj, originalnih serij VOYO, predpremiere vsebin POP produkcije, filmskih uspešnic, domačih in tujih serij, sinhroniziranih risank do športnih prenosov in nove spletne učilnice 5KA. Vse vsebine so na voljo s slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Z dodatnimi vsebinami je A1 Slovenija poskrbel tudi za izboljšano uporabniško izkušnjo z enostavnim dostopom do vsebin na zahtevo. Uporabniki do njih dostopajo kar prek vmesnika, brez vpisa, nastavitve gesla in podobnega. Ja, Chef!, Območje brez signala, Otok ljubezni in druge vsebine so tako oddaljene le nekaj klikov.


A1 Slovenija je za nove uporabnike ponudbo dodatno začinil s paketi A1 Net+TV po polovični ceni za prvih 12 mesecev. Paketi A1 Net+TV z internetnimi hitrostmi do kar 350 Mb/s so na voljo v treh različicah. Osnovni paket Net+TV S odslej prvo leto za 14,99 € ponuja več kot 110 televizijskih programov, paket A1 Net+TV M nudi več kot 190 televizijskih programov po promocijski ceni 17,49 €, paket A1 Net+TV L pa več kot 240 televizijskih kanalov z brezplačno vključenim 7-dnevnim časovnim zamikom po ceni 22,49 € na mesec.

Pin It on Pinterest

Share This